skip to Main Content
У штабі спілки “ПОРУЧ” відбувся тренінг для вчителів

У штабі спілки “ПОРУЧ” відбувся тренінг для вчителів

На базі оновленого штабу Благодійного фонду “Волонтерська спілка ПОРУЧ” відбувся очний тренінг “ДІЗнайся про дистанційне та змішане навчання”.

Організаторами заходу виступила ГС “Освіторія” за підтримки UNICEF Ukraine та за кошти Глобального партнерства заради освіти (GPE) й Уряду Японії.

Всебічну підтримку заходу надала Волонтерська спілка “ПОРУЧ”, яка забезпечила учасникам комфортні умови перебування, роздатковий матеріал, брейк-каву та подарунки для кожного вчителя.

Учасниками тренінгу стали освітяни Херсона, які тимчасово проживають в Києві. Це ті люди, які пережили жахи окупації, але попри всі виклики не припинили навчатися, розвиватися, опановувати нові горизонти та технології. Вже другий рік вони працюють дистанційно, навчають дітей. Звісно, херсонським педагогам вкрай не вистачає живого спілкування face-to-face. Тож у ході заходу крім цікавої та корисної інформації, вони згадували рідне місто та учнів, за якими дуже сумують.

Спікеркою тренінгу виступила директорка Херсонської гімназії №16 з вивчення мов національних меншин Херсонської міської ради та волонтерка “ПОРУЧ” Крістіна Головченко. За її словами, такі колаборації доводять, що тільки спільними зусиллями, допомагаючи та  підтримуючи один одного, можна досягти єдності й взаєморозуміння та стати на крок ближче до нашої перемоги!

Back To Top