skip to Main Content
Київські волонтери організували збір канцелярії для дітей зі сходу та запрошують долучитися

Київські волонтери організували збір канцелярії для дітей зі сходу та запрошують долучитися

1 вересня Україна святкуватиме День знань. Але, на жаль, другий рік поспіль через війну не всі діти зможуть піти до своєї школи в рідному місті чи селі. Та попри це, усі діти мають право на навчання. Навіть у прифронтових населених пунктах.

«Ми кожного місяця доставляємо гуманітарну допомогу в населені пункти Донецької області й на власні очі бачимо, скільки там дітей. Попри все, вони повинні мати право на дитинство й освіту. Ці діти не обирають життя в зоні бойових дій, але вони можуть обрати своє майбутнє. Наша команда вирішила подарувати їм передчуття свята. Тому весь серпень ми збираємо набори канцелярії, які назвали “Рюкзачок-добрячок”», — розповіла керівниця волонтерської спілки «ПОРУЧ» Русана Шарлай.

Мета благодійної акції — зібрати 500 шкільних наборів для дітей зі cходу. Долучитися можуть всі охочі з будь-якого куточка України чи з-за кордону. Зробити це дуже просто: зберіть свій набір канцелярії та відправте у штаб волонтерської спілки «ПОРУЧ».

Якщо ви живете в Києві, можна принести особисто. Також є можливість долучитися донатом для закупівлі необхідного.

«Наприкінці серпня команда волонтерської спілки “ПОРУЧ” вирушить у Донецьку область для того, щоб привезти канцелярію дітям та подарувати їм чарівне відчуття свята, розпаковки й складання нового шкільного приладдя перед 1 вересня», — зазначає Русана Шарлай.

Долучайтеся до збору, і нехай перший дзвоник пролунає для кожної дитини!

Принести канцелярію у штаб можна щодня:

ПН-СР 11:00-13:00

ЧТ 16:00-18:00

ПТ-НД 11:00-13:00

Вул. Чорновола, 25

Відправити поштою:

Шарлай Русана

Київ, НП 337

0509078957

(Будь ласка, сплачуйте доставку)

Підтримати донатом:

за номером картки 5375 4112 0750 0963

Back To Top