skip to Main Content

Благодійний проєкт «Автоматичні годівнички для тварин»

Автоматичні Годівнички для Тварин у Зонах Бойових Дій – Проект передбачає встановлення автоматичних годівничок у місцях конфліктів для забезпечення голодних котів та собак їжею. Годівнички розроблені так, щоб зберігати корм та автоматично його дозувати, щоб забезпечити тварин харчуванням на період до двох тижнів.

В умовах зон бойових дій, де майже відсутнє цивільне населення, важливість допомоги бездомним тваринам множиться в кілька разів. Через відсутність людей значно скорочується кількість відходів, які в інших обставинах могли б слугувати потенційним джерелом їжі для тварин. Сміттєві баки та звалища, що часто є єдиними місцями, де голодні тварини можуть знайти їжу, стають рідкістю, а самостійно шукати їжу в зруйнованих та небезпечних місцях — майже неможливо.

 

Мета проекту: Автоматичні годівнички — це життєзабезпечуючий проект, що відіграє ключову роль у виживанні тварин. Завдяки інноваційним технологіям та волонтерській підтримці, ми можемо забезпечити тваринам стабільний доступ до корму. Годівнички розроблені таким чином, щоб витримувати різні погодні умови та автоматично дозувати корм, що забезпечує тваринам харчування на період до двох тижнів.

Підтримати проєкт

Швидкий донат
Усі реквізити
PayPal

Допомогти кормом

📍принести нам у штаб

Метро Олімпійська, вул. Жилянська 30 а (2 поверх, кв.3)

Адміністратор Юлія: 0980741422

📦 відправити поштою

Київ, Шарлай Русана 0509078957  Маленькі посилки:  поштомат №7863

Середні посилки:  НП №337

Вантажні посилки: НП №5

Важливо! Сплачуйте доставку!

Партнери проекту

Благодійна організація “Благодійний фонд “Волонтерська спілка ПОРУЧ”, за підтримки партнерів і амбасадорів зібрали 330 000 грн на встановлення 100 автоматичних годівничок.

Проєкт підтримали

Важливість проекту: Проект сприяє збереженню життя та здоров’я тварин у кризових умовах, знижуючи потребу у їх евакуації, що є складним через переповненість притулків. Можливість адопції тварин залишається відкритою для всіх охочих.

 

Чому тварин не вивезено з зони бойових дій: Притулки вже переповнені, і вивіз тварин є нереальним. Замість цього ми надаємо нагальну допомогу на місці.

Back To Top